RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

З'явилося пояснення, навіщо Путін так часто їздить до окупованого Криму

У зв'язку з прийдешніми виборами в 2018 році російський президент Володимир Путін їздить в окупований Крим для розвитку популярності і подальшої підтримки суспільства.

Таку думку висловив "Апострофу" політичний аналітик Андрій Бузаров.

"У березні будуть вибори, і Путіну важливо мати якомога більшу підтримку російського суспільства. Абсолютна підтримка в силу різних причин на сьогоднішній день неможлива. Тому він намагається їздити в різні місця, і в тому числі в Криму, щоб показати, що він не забуває про цей регіон. Йому важлива підтримка Криму, перш за все, тому що ще чотири роки тому Крим не був анексований Росією", - розповів Андрій Бузаров.

За словами політичного аналітика, Путіну важливо спробувати збільшити свою популярність в цьому регіоні.

"Після анексії Криму знаходиться під фактичним контролем президента Росії і, відповідно, російської влади. І, безумовно, велика кількість громадян України, які зараз проживають в Криму, не сприймають керівництво Росії повноцінно. Відповідно, Путіну важливо спробувати збільшити свою популярність в цьому регіоні. Це складно зробити в силу багатьох причин, але він спробує", - пояснив Андрій Бузаров.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Переговори з Путіним проваляться, Україні дадуть серйозну зброю: приблизні терміни відомі.