RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Український Рональд Рейган: астролог оцінив шанси Вакарчука стати президентом

Відомий український астролог Влад Росс оцінив шанси лідера групи "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука стати президентом України.

Про це він заявив в інтерв'ю виданню "Апостроф.Лайм".

"У Вакарчука все прописане в гороскопі. Як це було свого часу з Рональдом Рейганом в Америці і Вацлавом Гавелом [в Чехії]. Обидва до того не були політиками, але в певний період стали ними і принесли своїм країнам багато хорошого", - зазначив Росс.

За словами астролога, у Вакарчука з'єднання Місяця і Сатурна в гороскопі говорить про те, що в будь-якому випадку, хоче він того чи ні, карма його змусить йти в політику. Його кармічна приналежність і призначення в цьому житті, в даній реінкарнації - не бути співаком, а бути політиком. Тому що в попередній реінкарнації він уже був співаком. І він продовжує співати і в цьому житті, а це неправильно.

"Головне його завдання - бути політиком і досягати великих висот. Незалежно від його бажання, він буде президентом України. І саме при Святославі Вакарчуку станеться те, чого ми всі так довго чекали: у владу прийде молоде покоління, 30-35-річні міністри, максимум під 40, які ніколи не були при владі, не мають нічого спільного з комуністами, ніколи не грабували нікого, не займалися корупцією. І ці люди нарешті прийдуть до влади. Телець егрегоріально пов'язаний з Україною, а Вакарчук - це майбутній президент України", - заявив Росс.

Він уточнив, що раніше вважав - Вакарчук відразу не піде на президентські вибори.

"Думав, це трапиться десь році в 2024. Але зараз у мене таке відчуття, так він і сам заявив в одному з останніх інтерв'ю, що, якщо він не побачить нормальну кандидатуру на пост президента, він сам піде на вибори. Нормальної кандидатури, як ви розумієте, немає. З реальних кандидатів є тільки двоє: Порошенко (президент України Петро Порошенко, - ред.) і Тимошенко (лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко, - ред.). Альтернатив немає ", - сказав астролог.

Разом з тим, він додав, що шанси на президентський пост у Юлії Тимошенко можуть бути тільки в тому випадку, якщо у виборах не братиме участі Вакарчук.

"У будь-якому випадку він проходить до другого туру, якщо вирішить-таки піти на вибори. А в другому турі він легко виграє у будь-якого - просто тому, що у нього найнижчий антирейтинг. Найвищий антирейтинг зараз у Порошенка, тому у нього шансів ніяких і не буде. Та й Тимошенко цілком може конкурувати з чинним президентом за величиною антирейтингу. Обидва мають певний відсоток підтримки, але у обох, думаю, рівень антирейтингу перевищує підтримку", - сказав Росс.

Астролог підкреслив, що у Тимошенко шанс є, тільки якщо на вибори не піде Вакарчук. Тоді вона легко переможе Порошенка в другому турі.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа.Лайм": "План повалення Путіна вже є, 2018 рік буде абсолютно українським - астролог".