RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Бойко і Рабинович об'єднались в "Опозиційну платформу - За життя"

У Верховній Раді України відбулося підписання угоди про об'єднання опозиції, створення "Опозиційної платформи - За життя" і її участь в президентських, парламентських і місцевих виборах.

Угоду підписали співголова "Опозиційного блоку" Юрій Бойко і лідер партії "За життя" Вадим Рабинович.

Своєю метою об'єднана опозиція ставить припинення війни, відродження економіки і захист інтересів простих українців.

"Сьогодні дуже погана новина для чинної влади. Ми запрошуємо всі опозиційні сили в наше об'єднання, для того щоб відновити в країні мир, стабільність, порядок, припинити війну і зробити життя наших громадян щасливою", - підкреслив Юрій Бойко

В угоді йдеться, що головні вороги України - війна, соціальна несправедливість, корупція, кримінальне свавілля і бідність українців.

"Ми - разом, щоб перемогти "партію війни і злодійства" і повернути мільйонам наших громадян мирну, єдину і успішну країну, де людям буде забезпечений гідний рівень життя", - відзначають Юрій Бойко і Вадим Рабинович в документі.

Особливо наголошується на необхідності припинення війни на сході України шляхом реалізації Мінських угод і відновлення миру в країні. Своїми стратегічними цілями лідери об'єднання бачать повернення в країну реальної демократії і децентралізацію влади, повернення свободи слова та віросповідання, активний нейтралітет України у військово-політичній сфері і неучасть в будь-яких військово-політичних союзах, політику партнерства з усіма країнами-сусідами.