RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Яценюк назвав умову підтримки Порошенко "Народним фронтом"

"Народний фронт" прийме рішення про висунення кандидатури на президентських виборах під час з'їзду в січні 2019 року.

Про це повідомив лідер партії Арсеній Яценюк в ефірі львівського телеканалу "Перший західний"

"Народний фронт" може розглядати підтримку тільки одного кандидата в президенти - лідера політичної партії "Народний фронт" Арсенія Яценюка ", - сказав він.

Однак, сказав політик, його партія, він як прем'єр-міністр і його уряд потрапили "під шквал серйозної дискредитації".

"Брудна кампанія тривала три роки, на яку, за заявою народного депутата Онищенко, яку він публічно дав британському виданню Independent, він витратив $30 млн, на дискредитацію персонально Яценюка і" Народного фронту "- додав Яценюк.

За словами екс-прем'єра, як технічний кандидат він на вибори точно не піде.

"Чи можу я брати участь в президентських виборах? Звичайно. Але треба дивитися реально. Я ніколи не піду на те, щоб бути фактично технічним кандидатом. Я можу або виграти, або не брати участь. На з'їзді партії ми визначимося про наше майбутнє, яким чином партія братиме участь в президентських виборах навіть в тому випадку, якщо буде інше рішення, ніж висування кандидата в президенти від партії ", - сказав глава партії.

Відповідаючи на запитання ведучого, чи не виключає "Народний фронт" можливості підтримки Порошенко на президентських виборах, Арсеній Яценюк відповів: "Народний фронт" не виключає можливість підтримки виключно члена партії. Якщо Петро Порошенко стане членом політичної партії "Народний фронт", ми подумаємо про це.