RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гриценко в поході на вибори підтримали Томенко і Катеринчук

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко, лідер партії "Громадянський рух" Рідна країна "Микола Томенко і голова Європейської партії України Микола Катеринчук заявили про об'єднання зусиль і команд перед президентськими виборами, які відбудуться в березні 2019 року.

Про це вони повідомили на спільній прес-конференції "Вибори 2019: об'єднання як єдиний шлях для України".

"Ми тепер одна команда. У нас спільне бачення проблем, що стоять перед країною, спільне бачення шляхів, однакове розуміння економічного пакету, антикорупційного, безпеки, екологічного, у нас однакові цінності. Це посилення команди, яке відбудеться на всіх рівнях. Це не об'єднання під президентські вибори, це стратегічне об'єднання на такий час, на яке вистачить сил ", - сказав Гриценко.

Він пояснив, що Микола Томенко буде займатися стратегією виборчої кампанії і медійними комунікаціями. Крім цього, Томенко призначений керівником виборчої кампанії в Києві.

"Для нашої команди важливо боротися не між собою, ні з іншими командами, а за Україну. Треба об'єднуватися за цінності, за програму. Таке об'єднання дасть результат. Ми об'єднуємо проукраїнську, проєвропейську, демократичну опозицію", - сказав Томенко.

У свою чергу, Микола Катеринчук буде відповідати за юридичний супровід усього виборчого процесу.

"На Раді Європейської партії України ми майже одноголосно прийняли рішення на наступному з'їзді висувати і підтримувати Анатолія Гриценка як кандидата від єдиної демократичної опозиції. Досвід Анатолія Степановича як чесну, порядну, професійної людини закладе основи побудови суспільства, де справедливість не буде порожнім словом", - додав Микола Катеринчук.

Анатолій Гриценко, Микола Томенко та Микола Катеринчук закликали до єднання інших однодумців. Серед них Святослав Вакарчук, Роман Безсмертний, Олександр Солонтай та інші представники демократичної опозиції.

Нагадаємо, 10 грудня Анатолій Гриценко і лідер громадянського руху "Хвиля" Віктор Чумак вже заявили про об'єднання зусиль. Чумак очолив Центральний виборчий штаб.