RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Дерев'янко вийшов з партнерства з Саакашвілі

Нардеп Юрій Дерев'янко прийняв рішення вийти з політичного партнерства з Михайлом Саакашвілі.

Про це повідомила прес-служба парламентаря.

Як наголошується в повідомленні, 19 обласних команд Руху нових сил Михайла Саакашвілі і 90% депутатів місцевих рад прийняли рішення про вихід з партії "Рух нових сил Михайла Саакашвілі". Далі політична команда продовжить політичну діяльність в партії "Воля". Рішення про це було прийнято під час Форуму команди Дерев'янко, який відбувся в Києві, 24 грудня за участю близько 450 представників з 100 міст України.

Дерев'янко зазначив, що ключовою причиною його виходу з партнерства з Михайлом Саакашвілі стало розбіжність в пріоритетах.

"За цей рік я доклав багато зусиль, щоб наша команда ставала справжньою потужною політичною силою, яка здатна вести за собою українське суспільство і формувати новий порядок денний країни. Але це неможливо при такій позиції партнерів. Люди з моєї команди неодноразово вимагали від мене жорстких дій в цій ситуації. Але, на жаль, за результатами всіх наших останніх зустрічей остаточно стало зрозуміло, що для Михайла Саакашвілі пріоритетом є Грузія (і це можна зрозуміти, це природно), а для мене пріоритетом завжди була і є - Україна ", - заявив нардеп.

"Тому я прийняв рішення - припинити партнерство з Михайлом Саакашвілі в політичній партії" Рух нових сил Михайла Саакашвілі "і вийти з цієї партії", - зазначив він.

Політик заявив, що партія "Воля" об'єдналася з партією РНС в 2017 році на ідейних засадах в загальному баченні розвитку країни. "І це не було помилкою. За 1,5 років ми знайшли десятки тисяч однодумців, з якими разом пройшли через горнило випробувань, переслідувань і репресій. Ми стали сильніші й досвідченіші", - сказав він.

Дерев'янко заявив, що знає як далі продовжувати політичну діяльність команди.

"Я знаю як нашій команді самостійно втілити все, що ми задумали і здобути перемогу. І для цього ми повинні все: ідею, команду, готовність боротися і перемагати!", - зазначив він.