RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Хто і навіщо посунув Порошенка на Новий рік: Зеленський розповів правду

Кандидат в президенти Володимир Зеленський пояснив, чому новорічне привітання президента Петра Порошенка на каналі "1+1" вийшло пізніше, ніж його власне.

Про це повідомляє Українська правда.

"Давайте я поясню, як в дійсності це все відбувалося. Звичайно ж, у мене була тактика заявити про свої наміри під час високого телеперегляду нашої програми, так як у нас договір з "1+1", що ми виходимо в цей час ... До привітання президента це не мало ніякого відношення. Там питання з рекламними блоками - коли, чого вони спізнилися на кілька хвилин. Це взагалі не до мене. Ми віддаємо "касету". Усередині цієї "касети" було зашито моє привітання", - розповів він.

За його словами, він не має ніякого відношення до президента.

"Вони знали, що там є моє звернення, яке воно - вони не знали. Вони це побачили перед ефіром. Але чому такою була довжина всього контенту, і чому президент був трохи пізніше... я думаю, що це технічна помилка. Я не можу відповідати за канал. я відповідаю за продакшн студію "Квартал 95". Думаєте, це я придумав такий прикол, що давайте мене покажемо, а його рушимо? Ні, взагалі. Ми не маємо відношення до президента. Ми робили свою програму", - підсумував він.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", український актор і шоумен Володимир Зеленський оголосив, що йде в президенти.