RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Пов'язаний з терактом: в СБУ різко відреагували на візит кандидата на вибори в Росію

У Службі безпеки України пообіцяли в стислі терміни надати правову оцінку візиту кандидата в президенти Юрія Бойка і його соратника по політсилі "Опозиційна платформа - За життя" Віктора Медведчука до Росії.

Про це повідомляється на офіційній Facebook сторінці СБУ.

"Водночас, ми не виключаємо можливий опосередкований зв'язок цієї події із попередженим СБУ у Харкові терористичним актом у метрополітені", - йдеться в повідомленні.

У відомстві наводять слова свого керівника Василя Грицака, який стверджує, що "спецслужби РФ у будь-який спосіб намагаються відволікти увагу громадськості від викритих корупційних схем фінансування виборів у інтересах одного з кандидатів у Президенти України, який влаштовував раніше та влаштовує зараз Кремль".

Грицак вважає, що Росія відкрито "жертвує малим", щоб змусити СБУ "переключитися на негідний об'єкт" і сприяти приведенню до влади тих, хто влаштовує президента РФ Володимира Путіна.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 22 березня Юрій Бойко зустрівся під Москвою з прем'єр-міністром Росії Дмитром Медведєвим і керівником "Газпрому" Олексієм Міллером.