RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Відомий журналіст пояснив, чого боїться Зеленський і за що він тролить Порошенка

Кампанія кандидата в президенти України Володимира Зеленського полягає в тому, що він тролить традиційну політичну тусовку.

Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" висловив журналіст Денис Казанський.

"Він всіляко її висміює, намагається виставити в якомусь дурному світлі. Факт в тому, що результати першого туру показали, що його виборці від нього цього чекають. Тому він так і робить. Кампанія Зеленського взагалі дуже відрізняється тим, що відбувається в основному в соцмережах – він не ходить на ток-шоу, не проводить прес-конференції, а звертається до своїх прихильників через Instagram і Facebook. А демонстровані його командою ролики – це формат соцмереж. Це хайп, який потрібен для мобілізації саме тієї аудиторії, яка у нього є в соцмережах", - сказав журналіст.

За словами Казанського, зараз величезну роль можуть зіграти дебати Зеленського з його опонентом - чинним президентом Петром Порошенком.

"Завжди краще дізнаватися ближче своїх кандидатів, дізнаватися краще тих людей, за яких збираєшся голосувати. Не дарма дебати використовуються в усьому світі - я кажу про цивілізовані країни. Але не беруся гадати, чи відбудуться вони в Україні, тому що все абсолютно непередбачувано, а будь-яка людина, яка намагається щось аналізувати з серйозним обличчям, потім виглядає безглуздо. Тому може статися все, що завгодно. Вони можуть як вийти на стадіон і дебатувати з Порошенком, так і висунути багато дрібних безглуздих нездійсненних умов, які в підсумку призведуть до того, що дебати будуть зірвані", - зазначив він.

При цьому Казанський вважає, що Зеленський побоюється майбутніх дебатів.

"Коли я бачу його відео, його манера спілкування нагадує мене самого, коли я навчався в університеті. Наприклад, я відповідав, не знаючи відповіді. І коли він відповідає, складається враження, що перед нами студент на іспиті. І це виглядає невпевнено. Інше питання – його аудиторії це все подобається. Плюс, ми ж не знаємо його стратегію на дебати. Як би там не було, будь-яка більш-менш адекватна людина може дебатувати з Порошенком, принаймні знає, що йому сказати", - додав журналіст.

На завершення він додав, що Зеленський не дурний і розуміє, які питання потрібно задавати Порошенку на дебатах.

Повне інтерв'ю читайте в матеріалі "Апостроф": Будь-мир з Росією закінчиться хаосом і кровопролиттям - Денис Казанський.