RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

З'явилися яскраві фотожаби на гучні білборди з Порошенком і Путіним

У соціальних мережах продовжують обговорювати білборди, на яких зображені нинішній президент України Петро Порошенко з главою Росії Володимиром Путіним.

Зокрема, політтехнолог Сергій Гайдай описує, як в 2020 році будуть аналізувати ці білборди на уявному майстер-класі по зовнішній політичній рекламі.

"Розберемо для прикладу фатальну помилку штабу Порошенко, яка сталася на його компанії в квітні 2019-го... Напередодні ввечері по телевізору президент визнав, те що вільно чи мимоволі ображав своєю компанією всіх виборців, які в першому турі голосували не за нього. Якщо не за нього - то значить вони за Путіна. Він говорив, що так не вважає. Що це помилка. Просив вибачення і говорив, що почув цей важливий для нього сигнал. Навіть дякував. На наступний день дуже радикально в своїй рекламі він знову їх образив і знову розколов їх на українців патріотів і недоукраїнців - агентів Путіна. Цинічно обдурив. І звичайно закономірно ці виборці йому помстилися - під час голосування", - пише Гайдай.

Також користувачі публікують численні фотожаби з білбордами.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в штабі президента України Петра Порошенка заявляють, що поява президента Росії Володимира Путіна на передвиборних плакатах не є натяком на те, що кандидат у президенти Володимир Зеленський є агентом Москви.