RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Зеленський може стати хорошим президентом, нічого не роблячи: названо спосіб

Кандидат в президенти Володимир Зеленський може відбутися як глава держави, якщо, в разі перемоги на виборах, призначить на відповідальні посади ефективних фахівців і дасть їм працювати.

Про це "Апострофу" розповів політтехнолог Сергій Гайдай.

"Я щиро вважаю, що Зеленський відбудеться як президент. Це станеться, якщо він призначить такого генерального прокурора, який покаже нам реальну ефективну боротьбу з корупцією. Якщо ми побачимо справжні справи, щодо корупції в "Укроборонпромі", в енергетиці, в депутатському корпусі, якщо буде заарештований Гладковський і почнеться розслідування всіх операцій, які були пов'язані з офшорами Порошенка. Це покаже, що президент реально повертає країну в русло справедливості", - говорить Гайдай.

На його думку, Зеленський може не займатися нічим конкретно, а взяти на роботу грамотних фахівців, які будуть боротися з корупцією і командувати армією. При цьому брати таких фахівців можна і з-за кордону.

"Якщо запросити, наприклад, американського генерала чи генерала з армії Ізраїлю, то вони будуть просто будувати армію. Насправді, немає ніякої нашої специфіки. Є стандарти НАТО, є стандарти боєздатності, є досвід найефективніших армій світу. Нам потрібен цей досвід, тому що наша специфіка – це злодійство, "совок" і ставлення до солдата як до витратного матеріалу", - вважає політтехнолог.

Детальніше про це читайте в інтерв'ю "Апострофа" з Сергієм Гайдаєм: Зеленський не знає, як завершити війну, але у нього є один хід.