RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Зустріч Зеленського з українським топ-чиновником: стали відомі ексклюзивні подробиці

Ініціатором неформальної зустрічі переможця президентських виборів в Україні Володимира Зеленського з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом став останній.

За інформацією джерел "Апострофа", ініціатором зустрічі був сам Гройсман. В його оточенні розповідають, що ключовими темами були питання газу і нафти. А ось в штабі Володимира Зеленського стверджують, що ніякі державні моменти не обговорювалися.

Відзначимо, зустріч відбулася в середу, 24 квітня. Причому, факт зустрічі підтвердили і в оточенні прем'єр-міністра, і в штабі Зеленського.

Нагадаємо, 23 квітня Гройсман заявив, що піде з команди президента Петра Порошенка і візьме участь у виборах до Верховної Ради з новою політичною силою. Він також заявив про необхідність до виборів змінити виборчу систему. Пізніше Гройсман заявив про готовність співпрацювати з Зеленським після його інавгурації.

Як повідомляв "Апостроф", 12 квітня Зеленський зустрівся в Парижі з президентом Франції Еммануелем Макрона. За словами Зеленського, вони обговорювали найважливіші питання для українського суспільства і для України в цілому. Говорили про головне - про припинення війни на Донбасі.