RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Націоналісти підуть на вибори єдиним списком: названо першу п'ятірку

Праві партії України, в тому числі ВО "Свобода", Національний Корпус, Правий Сектор і "Державна ініціатива Яроша" (ДіЯ), підуть на вибори до Верховної Ради загальним списком.

Про це повідомляє прес-служба партії "Свобода".

Очолить список лідер "Свободи" Олег Тягнибок. Крім нього в першу п'ятірку націоналістів увійшли лідер Нацкорпуса Андрій Білецький, командир Української Добровольчої Армії Дмитро Ярош, голова Правого Сектора Андрій Тарасенко і віце-спікер Верховної Ради України VII скликання Руслан Кошулинський.

Список був схвалений на з'їзді ВО "Свобода". Крім загального списку, під час зборів також затвердили список кандидатів в одномандатних мажоритарних округах.

"Ми повинні повернути українцям почуття гідності і гордості. Ми повинні забрати те, що належить нам по праву. У нас особлива місія: не осоромити славу героїв, захистити майбутнє дітей. Потужна фракція націоналістів повинна бути в парламенті", - заявив Тягнибок.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 9 червня в ботанічному саду Києва відбувся з'їзд партії президента України Володимира Зеленського "Слуга народу", на якому було оголошено список кандидатів для участі у виборах.