RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Зеленському подякували за відсутність в списках одіозних кандидатів

Харківські активісти-євромайданівці подякували президенту України Володимиру Зеленському за відсутність в списках політичної партії "Слуга народу" одіозних кандидатів.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook член ГО "Прорвемось" Андрій Ільгов.

Зокрема, як написав Ільгов, активісти відзначали можливості участі у виборах від "Слуги народу" по 174-му округу депутата Харківської обласної ради, члена фракції "Відродження" Олександра Ткаченка.

"Побували на з'їзді партії "Слуга Народу", ну як побували, ми стояли перед рамками на вході і повідомляли всіх делегатів про те, що по 174 мажоритарному округу може піти лівоправа клешня Гепи (мера Харкова Геннадія Кернеса - ред). Також нам вдалося поговорити з Володимиром Зеленським, а пізніше з усіма, хто вирішує долю бути чи не бути кандидатом в округах, - зазначив Ільгов. - Ми повідомили Зеленському, хто такий Олександр Ткаченко, передали пакет документів, які свідчать про те, що цей відродженець з себе представляє і що він не гідний бути в рядах кандидатів від партії "Слуга Народу". Володимир Зеленський сказав, що такого кандидата немає і запевнив, що не буде".

"Ось від душі, вперше - спасибі, Володимир! Дякую за надію!" - написав Ільгов.

На відео, опублікованому активістами, видно, як вони звертаються до Зеленського з проханням не допустити одіозного кандидата в ряди партії, на що президент відповідає, що від "Слуги народу" такий депутат не йде. "У нас немає такого, - сказав Зеленський. - Є Ткаченко, але інший - генеральний продюсер каналу 1+1".

Нагадаємо, що Ткаченко став відомий після того, як обізвав виборців "ублюдками", "сволотою" і "покидьками", а також пригрозив активістам розправою. Також він потрапляв у поле зору ЗМІ, що писали про сумнівні земельні оборудки.