RU  UA  EN

Неділя, 6 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Політика

Новини

6 жовтня

Всі новини

Журналісти розповіли про схему просування кандидатів по мажоритарці в штабі Зе

Журналісти повідомили про докази того, що представники "тіньового штабу" команди президента Володимира Зеленського на Київщині отримують по 300 тисяч доларів за просування кандидата по мажоритарці.

Про це пише у своєму матеріалі видання Інформатор

Журналісти розповіли, до кого треба звернутись, щоб стати частинкою команди Зе у Київський області. Донька організатора "схеми" вже є у списку партії "Слуга народу" і може пройти в парламент.

"Приміром, Ольга Коваль, номер 59 у списку. Ольга - лицьова сторона медалі, з іншого боку знаходиться її батько – Володимир Коваль. Сам він, звісно, нікуди не балотується, занадто багато бруду в його минулому… Володимир Коваль очолював ГУ Київської облдержадміністрації, але був звільнений через скандал з хабарем у 25 тисяч доларів. Знайшовся цап-відбувайло у вигляді підлеглого Коваля, якого звільнили. Колишній голова ОДА збирає гроші з бажаючих пропхнути свою людину в парламент. Один з таких епізодів передачі грошей за прилаштування кандидата на мажоритарний округ на Київщині зняли на відео. Йдеться про 300 тисяч доларів готівкою", - повідомляє ЗМІ.

У виданні вважають, що виборами "схеми" у команді діючого президента на Київщини припинені не будуть.

"Не сам Коваль з донькою прилаштовують, цим займається цілий клан. Але Коваль – ключова фігура. Для Володимира Коваля і компанії бізнес не закінчиться виборами. Навпаки, конвеєр запрацює на повну силу лише якщо вдасться обманути виборців і просунути в Раду "нові обличчя" – пише автор.