RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

План партії "Батьківщина" забезпечить результат за перші сто днів у парламенті - Тимошенко

Мета партії "Батьківщина"на майбутніх виборах – пройти в парламент, створити в ньому "коаліцію дій" і на базі Нового курсу почати відроджувати Україну, а результат українці відчують вже за перші 100 днів.

Про це Юлія Тимошенко заявила після подачі в ЦВК документів для участі у парламентських виборах 21 липня, передає прес-служба політсили.

Голова партії нагадала, що її команда разом із фахівцями за кілька років розробила чітку стратегію змін – Новий курс, який був створений не в рамках президентської кампанії.

"Перед державою відкрилась нова дорога, новий шанс і можливості. Найголовніше тепер – поєднати нових сильних людей в політиці з досвідом, професійністю та розумінням, що робити", – переконана політик.

За словами Юлії Тимошенко, команда "Батьківщини" має також план першочергових дій "Результат за 100 днів", який визначає невідкладні кроки, потрібні країні одразу після виборів.

"Наша команда готова до дій. Ми будемо сильною командою в парламенті. Разом із президентом і новими політичними силами ми відроджуватимемо нашу державу. Віримо, що Україна зможе піднятися, українці зможуть жити щасливо", – підсумувала лідер партії.