RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Суд виніс рішення по реєстрації Онищенка на вибори: документ

Шостий апеляційний адміністративний суд Києва зобов'язав Центральну виборчу комісію зареєструвати кандидатом в депутати нардепа-втікача Олександра Онищенка.

Про це йдеться в рішенні суду за 21 червня, копію якої має в своєму розпорядженні "Апостроф".

"Зобов'язати Центральну виборчу комісію зареєструвати кандидатом у народні депутати Онищенка О.Р., висунутого "Соціалістичною партією України" в одномандатному окрузі №93 на позачергових виборах народних депутатів 21 липня 2019 року", - йдеться в рішенні.

"Апостроф" зв'язався з самим Онищенком та його адвокатом Олегом Іщенком, але ніхто з них не зміг підтвердити наявність цього рішення. Однак сам Онищенко у коментарі нашому виданню зазначив, що всі необхідні документи подали у вівторок, 18 червня.

"Якщо рішення дійсно прийняте - я чекаю підтвердження про те, що мені дозволена добровільна екстрадиція (яке так само зараз затягують), і одразу лечу в Україну" - зазначив нардеп.

Нагадаємо, ЦВК 15 червня відмовила депутату-втікачу в реєстрації кандидатом, тому що він не проживає в Україні протягом останніх 5-ти років.

Як раніше повідомляв "Апостроф" 21 червня партія "Слуга народу" почала публікацію списків своїх кандидатів на дострокові вибори до Верховної Ради по мажоритарних округах.