RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

"Слуга народу" і "Голос": стали відомі вподобання українців на виборах в ВР

Стало відомо, за кого б проголосували українці на виборах до Верховної Ради, згідно з опитуванням, проведеного з 29 червня по 3 липня.

Відповідні дані наведено на сайті соціологічної групи "Рейтинг".

"Лідером електоральних симпатій серед політичних сил є партія "Слуга народу", яку готові підтримати 42,3% тих, хто має намір голосувати і визначився з симпатіями. Також, наразі, долають прохідний бар’єр партія "Опозиційна платформа – "За життя" (13,4%), партія "Європейська Солідарність" (8,3%), партія "Голос" (7,2%) та "Батьківщина" (7,2%). Партію "Сила і честь" готові підтримати 3,8%, "Опозиційний блок" – 3,1%, партію "Українська стратегія Гройсмана" – 2,8%, партії "Громадянська позиція" та Радикальну партію – по 2,4%, партію ВО "Свобода" – 2,3%. Рейтинг інших політичних сил – менше 2%, - пишуть в повідомленні.

При цьому, уточнюється, що 62% опитаних висловили однозначну готовність взяти участь в голосуванні на дострокових виборах до Верховної Ради 21 липня. Ще 23% зазначили, що скоріше готові брати участь, 12% - не голосуватимуть, 3% - не визначились.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилася пікантна карикатура на політиків, що беруть участь у виборах до Верховної Ради.