RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

​Документи кандидата в депутати Олександра Куницького від "Слуги народу", подані в ЦВК, виявилися підробкою - нардеп

Колишнього кандидата в нардепи від партії "Слуги народу" Олександра Куницького, який балотувався по 169 мажоритарному округу в Харкові, звинуватили в підробці документів.

Документи були опубліковані народним депутатом Андрієм Денисенком в Facebook.

Йдеться про кілька наказів, які вказують на тривалу відсутність Олександра Куницького через відрядження до Угорщини та Румунії. Однак вони можуть бути фіктивними, оскільки дата створення документів датованих 2015 роком - 25 червня 2019-го.

Андрій Денисенко зазначає, що документи створені адвокатом Олександра Куницького Тарасом Гуменюком.

"Доводжу до Вашого відома отримані докази цинічної підробки документів паном Куницьким і його довіреною особою Олексієм Курцевим. Зокрема, надаю листування між Куницьким і Курцевим, де ми бачимо підготовку фіктивних наказів, які б допомогли проросійському агенту потрапити до Верховної Ради. До адвокатів Олександра Перемежка й Тараса Гуменюка, які мають відношення до даної справи і які готували ці документи, будуть окремі питання, зокрема- вони розглядатимуться правоохоронними органами та Кваліфікаційною комісією адвокатури. Як бачимо, 25 червня, ОПГ в складі Куницького-Курцева й нечистих на руку адвокатів готували накази датовані 2015 роком і які б пояснювали, де знаходився пан Куницький більше 180 днів. Останні так необхідні для того, щоб залишитися кандидатом в депутати", - заявив Андрій Денисенко.

Згідно з опублікованими документами, Олександр Куницький перебував у відрядженні в Угорщині з 15 березня по 20 серпня, далі відрядження продовжилися у Румунії: з 20 серпня по 8 вересня і з 8 вересня - по 5 грудня. Денисенко вказує на те, що всі документи мають ідентичний текст. Він просить ЦВК дати оцінку даним фактам, оскільки раніше Олександр Куницький офіційно заявляв, що перебував у відрядженні від компанії "1+1 Продакшн".

"Напевно, справедливо розсудивши, що накази від самого Куницького викличуть обґрунтовані сумніви, було прийнято рішення надати йому накази від ГО "Еліта нації", яку очолює пан Курцев і "1+1 Продакшн". Панове з ЦВК, можливо, ви порівняєте редакції? Можливо, великі махінатори Куницький і Курцев, надаючи вам фальсифікат, навіть не виправили помилки і не змінювали текст?", - пише Денисенко.

Нагадаємо, раніше Олександр Куницький особисто визнав наявність ізраїльського громадянство. Його реєстрація для участі у виборах була скасована ЦВК учора, 11 липня.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ПолітикаВибори
Теги: