RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Відомий актор "Кварталу 95" пройшов в Раду на батьківщині Зеленського: з'явилася фотожаба

У рідному місті президента Володимира Зеленського, Кривому Розі, перемогу на позачергових виборах до Верховної Ради здобув кандидат від партії "Слуга народу", актор студії "Квартал 95" Юрій Корявченков, на прізвисько "Юзік".

Про це свідчать дані ЦВК.

Корявченков здобув перемогу на 33 виборчому окрузі. За даними на 7:30 ранку 23 липня, оброблено майже 98 відсотків протоколів, "Юзік" набирає 60,9 відсотків голосів.

Майбутній нардеп народився в 1974 році в Кривому Розі. Закінчив Криворізький технічний університет, здобув фах інженера-електрика. У 1995 році почав виступати в КВН. Після інституту з 1997 по 2003 рік працював в Центральному гірничо-збагачувальному комбінаті електрослюсарем, майстром, інженером і заступником голови профкому. У 2004 році отримав другу освіту за фахом "Економіка підприємства" в Криворізькому економічному інституті Київського національного економічного університету.

На виборах президента в 2019 році очолював штаб Зеленського в Кривому Розі.

У мережі до перемоги відомого актора поставилися з гумором.

Нагадаємо, докладніше про результати позачергових виборів до Верховної Ради читайте в матеріалі "Апострофа": Однопартійна більшість в Раді: перші підсумки виборів, фото і відео .