RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Луганщина стала єдиною областю, де кандидати "Слуги народу" програли чинному нардепу

На Луганщині на виборах до Верховної Ради виборці проголосували не за представників "Слуги народу", а за чинного народного депутата Сергія Шахова та трьох членів його команди.

Про це повідомляє видання "Українські новини".

Так, в окрузі №107 з центром в Лисичанську переміг Олександр Сухов, в окрузі №112 з центром в Рубіжному виграв Сергій Вельможний. В окрузі №113 з центром в Сватове переміг Олександр Лукашев. В окрузі №114 з центром у Станиці Луганській перше місце посів народний депутат Сергій Шахов.

Політичні експерти називають перемогу людей Шахова в цьому регіоні "феноменом".

"У цьому плані Луганщина зламала всі стереотипи: люди пішли не за тільки створеним партійним брендом, а віддали перевагу кандидатам, які вже кілька років цілеспрямовано працювали на місцях", - вважає політолог Олексій Якубін.

"Результати команди Шахова сьогодні активно обговорюються в експертних колах. Люди довіряють своїм. Кого вони знають не один рік, знають їх батьків, знають, хто з шахтарської кісточки. Це воістину регіональні лідери від землі. Тому результат Команди Шахова - це явище, коли перемагає не популізм та"ім'я" партії, а сильні лідери, здатні вести за собою людей", - вважає політолог Вадим Карасьов.