RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Сепаратизм і підтримка Путіна: Гео Лерос нагадав скандальні заяви кандидата в мери Києва Верещук

Кандидат в мери Києва від партії "Слуга народу" Ірина Верещук могла здійснювати сепаратистську діяльність під час своєї мерської каденції в місті Рава-Руська.

Про це написав у Facebook народний депутат Гео Лерос.

Він також вказав на відверто проросійські заяви, які робила Верещук раніше.

"Подивився випуск про Ірину Верещук, виявляється, вона хотіла приєднати Раву-Руську до ЄС, в обхід всієї України, навіть звернулася з листом до Європарламенту. І це ознака сепаратизму, вона як державний чиновник, допустила, що Україна може бути розділена, подібний сценарій був реалізований в Криму. Верещук виступала проти вступу в НАТО, і в парламенті її відносять саме до носіїв проросійських цінностей. Відкрив ще кілька статей і прочитав її слова про Путіна під час Майдану, коли вона називала Росію "авторитаризмом з демократичним обличчям": "Але якби у нас був такий Путін, я б за нього голосувала. Він робить для Росії добре ... Він діє в інтересах своєї країни. Щоб кожен президент так свою країну захищав. Ось натурально"... Після вибору кандидата з такою ідеологією, гонка за крісло мера перетворюється на боротьбу проросійського кандидата проти чинного мера. Така ось технологія типу "Кучма проти Симоненка" 1999 року", - розповів депутат.

За словами депутата, висування спірного кандидата може бути політичним кроком з боку Офісу президента, щоб зберегти на посаді чинного мера.

"Не важливо, чи зливає вибори сама Верещук або її розіграли в темну, але мета Офісу президента більш ніж зрозуміла", - зазначив він.