RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

19 травня

18 травня

Всі новини

"Слуга народу" Дмитрук заявив, що буде балотуватися в мери Одеси

Народний депутат від правлячої фракції Артем Дмитрук заявив про свої наміри брати участь у виборах на пост мера Одеси.

Про це він заявив в ефірі 7-го каналу, передає "КП в Україні".

"Мене підтримує велику кількість одеситів. Я не можу обманути їх очікування. Я буду балотуватися в мери Одеси", - заявив він.

У виданні відзначили, що нардеп уже рік бореться з владою чинного мера Одеси Труханова, про що свідчать численні пости політика в Facebook, а також різні акції, які він підтримує.

"Одеса - місто великих можливостей і великих перспектив. Якщо ми все залишимо в руках чинного недомера, ризикуємо ще на кілька років застрягти в нескінченній корупції, забудованих пляжах, прогнилих комунікаціях, пожежах ... Варто продовжувати? Я думаю, кожен одесит може дати "прекрасну" характеристику тому бардаку, який тут розвів Труханов. Сьогодні у нас є шанс все виправити. Моє рішення грунтується виключно на бажанні зробити Одесу комфортною, як для жителів нашого прекрасного міста, так і для її гостей", - прокоментував своє рішення Дмитрук.

Згідно до соцопитування на популярному Telegram-каналі в Одесі, Дмитрук впевнено лідирує в мерських перегонах, і є, можливо, єдиним на даний момент кандидатом, здатним змістити Труханова з посади.