RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

"Батьківщина" підтримає Краснова в другому турі виборів мера Дніпра

У другому турі виборів міського голови Дніпра політична партія "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" підтримає лідера "Громадської сили" Загіда Краснова.

Про це заявили в обласній партійній організації ВО "Батьківщина", повідомляє видання "Лица".

Це рішення в партії аргументували тим, що Загід Краснов має прогресивне бачення шляхів розвитку міста і в той же час виступає за збереження історичної та архітектурної спадщини і самобутності Дніпра.

"У програмі цього кандидата велику увагу приділено розвитку малого і середнього бізнесу. Сам Загід Краснов має неоціненний досвід в організації бізнесу, а ініційований ним політпроект "Громадська сила" вже багато років поспіль працює на благо міста і набуває все більше прихильників серед жителів Дніпра. Останнє красномовно підтвердили результати виборів до місцевих органів влади, за результатами яких "Громадська сила" отримала мандати в радах практично всіх великих населених пунктів області, в тому числі в міській раді Дніпра і в Дніпропетровській обласній раді", - зазначають у ВО "Батьківщина".

За словами прес-секретаря обласної організації партії Сергія Довгаля, позицію Дніпропетровської партійної організації підтримує і центральне керівництво партії ВО "Батьківщина".