RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Україна отримала ножа в спину від Грузії в ПАРЄ: соцмережі в шоці

В ході голосування Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) по резолюцій на підтримку України в конфлікті з Росією делегація від Грузії не дала жодного голосу.

Першим новину повідомив колишній заступник генпрокурора, грузинський політик Давіт Сакварелідзе.

Він запевнив, що йому соромно за це, зазначивши, що всьому виною проросійська влада країни, зокрема команда Бідзіни Іванішвілі.

Користувачі соцмереж активно обговорюють новину.

"Думаю, наші читачі чудово розуміють, хто насправді контролює "демократичну" владу в Грузії", - пише один із користувачів.

"Офігєть! Ну ладно голландці... У них там марихуана, з їх подачки Російська Імперія і флот почалися, і взагалі, бачили ми їх там же, де вони нас. Але Грузія?! Неподобство!", - обурюється інший користувач.

В мережі також помітили, що голоси за резолюції не дали не тільки представники провладної коаліції, але також і представники політичної сили, лояльної до колишнього президента Грузії, нинішнього губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі.

"Цікава ситуація. Давіт пише, що Грузія не підтримала резолюцію ПАРЄ, тому що все це через "російського олігарха Іванішвілі", але при цьому Грузію там представляли у тому числі відразу три депутата від партії Саакашвілі, які також не підтримали у голосуванні Україну, і, як усі так: "також хочу запевнити вас в тому, що це позиція російського олігарха Іванішвілі, який тимчасово узурпував владу", вони про що взагалі?", - обурюються в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", в середу, 12 жовтня, Парламентська асамблея Ради Європи прийняла дві резолюції в підтримку України, засудивши вибори в Держдуму РФ на території окупованого Криму.