RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

На росТБ розкрили несподівані цифри про танки бойовиків ДНР: Кремль поспішив умити руки

Бойовики так званої ДНР мають у своєму розпорядженні близько 700 танків, що більш ніж в 3 рази перевищує кількість танків ЗСУ в зоні проведення АТО.

Такі дані були озвучені в ефірі телеканалу "Росія 1".

За даними російського телеканалу, українська армія і терористи мають приблизно рівну кількість реактивних систем залпового вогню та артилерії, однак ЗСУ мають дворазову перевагу в кількості БТР.

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що наявні у бойовиків танки надійшли на Донбас "звісно, що не від Росії".

"Ви можете з однаковим ефектом запитати і Москву, і Київ, звідки там танки. Тут я не володію інформацією", - цитує Пєскова російське видання izvestia.ru.

Опубліковані російським телеканалом дані викликали подив у деяких користувачів соцмереж, які засумнівалися в їх достовірності.

Також нагадаємо, що раніше в мережі неодноразово публікувалися відомості про використання бойовиками російської військової техніки в конфлікті на Донбасі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук повідомив, що в зоні АТО на лінії зіткнення на передову виводять військовослужбовців РФ.