RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

​Російський політик розповів, чому у Путіна засмутилися з приводу нового посла США в РФ

Кремлю явно не подобається той факт, що президент США Дональд Трамп оточує себе людьми, які зацікавлені в розвитку і процвітанні власної країни.

Про це пише російський опозиційний політик Костянтин Боровий у своїй колонці на "Апострофі", коментуючи ймовірне призначення екс-губернатора штату Юта Джона Хантсмана новим послом США в РФ і реакцію на це голови Комітету Держдуми Росії з міжнародних справ Олексія Пушкова.

Боровий вважає, що "Пушкова б влаштувало, якби Трампа оточували співробітники КДБ, які впливали б на політику США і навіть на цю нову роль Росії, хоч вона на дотримується міжнародних угод".

Боровий підкреслив, що Трамп не може собі дозволити подібної витівки, оскільки йому необхідно проводити політику в інтересах Сполучених Штатів, а не РФ. Політик назвав кандидатуру Трампа на посаду посла в РФ "концептуальним вибором", зазначивши, що це вибір не тільки президента США, але і Конгресу.

В якості прикладу Боровий згадав про скандал навколо Майкла Флінна, коли його приховані контакти з послом РФ не сподобалися політичним елітам США.

Повний текст колонки Костянтина Борового читайте на "Апострофі".