RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

В СБУ зробили нову заяву щодо заборони Самойловій в'їжджати в Україну

СБУ вже підготувала документи про заборону в'їзду на територію України російській співачці Юлії Самойловій строком на 3 роки.

Про це повідомив керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук, передає українське інформаційне агентство "Українські новини".

"Документи про закриття в'їзду пані Самойловій на територію нашої країни строком на 3 роки вже СБУ підготовлені... Ми приймемо це рішення найближчим часом. А зараз ми ще чекаємо, що про цю ситуацію напишуть російські інтернет-ЗМІ", - заявив Ткачук.

За його словами, Росія планує використовувати ситуацію з поїздкою Юлії Самойлової на Євробачення-2017 в пропагандистських цілях.

Ткачук зазначив, що після прийняття рішення про заборону на в'їзд на територію країни Смойловій Росія звинуватить Україну в політизації конкурсу. У випадку, якщо СБУ не ухвалить такого рішення, це викличе невдоволення в окремій частині радикально або активно налаштованого суспільства.

Як повідомляв "Апостроф", раніше відомий російський співак і депутат Держдуми РФ Йосип Кобзон зрадів повідомленням про можливу заборону в'їзду на територію України співачці Юлії Самойловій.