RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Клімкін каже, що Україна знає перші результати поїздки Тіллерсона до Путіна

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що Україні вже відомі перші непублічні результати поїздки держсекретаря США Рекса Тіллерсона до Москви.

Про це повідомляє УНІАН.

Дипломат додав, що найближчим часом проведе телефонні переговори з американськими колегами. "По-перше, будемо зараз розмовляти з державним секретарем Сполучених Штатів. Він радився з нами, коли будував свою позицію. Ви знаєте інформацію про дзвінок. Я вважаю, що його візит дуже чітко продемонстрував не тільки в сенсі заяв, але в сенсі тієї логіки, що він викладав під час прес-конференції. Я знаю перші результати візиту також непублічні, але не буду говорити про все", - сказав Клімкін журналістам.

Також він додав, що у країн-партнерів та друзів є спільна думка про те, що з РФ не можна співпрацювати і розмовляти на основі довіри. За словами дипломата, візит держсекретаря США підтвердив цю думку.

Як повідомляв "Апостроф", Тіллерсон за підсумками переговорів з Путіним і Лавровим заявив, що у відносинах Вашингтона і Москви необхідно припинити деградацію і відновити довіру.