RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Є важливий момент: Тука пояснив, чому проти запровадження віз з Росією

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука пояснив, чому виступає проти введення візового режиму з Росією.

Свою точку зору з цього питання він озвучив в інтерв'ю "Апострофу".

"Як би особисто мені не хотілося би впровадження віз для росіян, я розумію, що будуть введені дзеркальні дії і проти наших співгромадян", - пояснив Тука, додавши, що мільйони громадян України продовжують їздити в Росію.

Він зазначив, що на місці волонтерів так само активно виступав би за запровадження віз. Однак як чиновнику йому необхідно думати про те, як вчинок позначиться на мільйонах українців, які працюють у сусідній країні.

"Як будуть реагувати їх сім'ї. Такі кроки з боку держави - збільшать кількість прихильників держави чи ні?", - зазначив він.

Також Тука додав, що запровадження візового режиму не врятує нашу країну від в'їзду диверсантів з російськими паспортами.

"Адже всі прекрасно розуміють, що ті, кому треба заїхати - вони це робили, роблять і будуть робити, незважаючи на всі візові режими", - вважає він.

Детальніше читайте в повній версії інтерв'ю на "Апострофі" – "Путін вже не хлопчина, його будуть судити посмертно - Георгій Тука".