RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Прес-конференцію Порошенка і Лукашенка перервав пікантний момент: опубліковано відео

Сьогодні, 21 липня, на церемонії підписання офіційних документів представниками Білорусі та України в Мінську активістка зняла з себе футболку в натовпі журналістів, вискочила перед камерами і почала кричати "Живе Білорусь".

Про це повідомляє журналіст видання "Лівий берег" Ігор Соловей у Facebook.

"Лукашенко посміхнувся, а Порошенко напружився - не вберегли іноземного гостя від конфузу. Хтось в Держохороні отримає мабуть по шапці.

Апдейт. нефартова пресуха: комусь із членів делегації стало погано, Лукашенко навіть перервав виступ ", - написав він.

Стало погано чолі Держприкордонслужби України Віктору Назаренку.

На інцидент звернув увагу Лукашенка і попросив взяти стілець, якщо необхідно тим, хто намагався допомогти Назаренку.Через кілька секунд охоронці винесли главу ДПСУ із залу, де проходив захід. А трохи пізніше вони повідомили, що з Назаренком все в порядку, йому стало краще.

Як повідомило видання "Страна.ua" дівчину звуть Анжеліна Діаш. Раніше її було помічено в участі на багатьох акціях руху Femen. Так, раніше Діаш намагалася розбити фрагмент Берлінської стіни в Києві, крім того, протестувала проти перешкод безвізового режиму.

За інформацією видання, активістку було акредитовано на офіційну зустріч президента України та президента Білорусі в якості журналіста одного з українських друкованих видань.

Нагадаємо, у квітні 2017 року активістки Femen влаштували акцію перед виборчою дільницею, де голосувала кандидат в президенти Франції від ультраправої партії "Національний фронт" Марін Ле Пен.