RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Курт Волкер в АТО: з'явилося відео з посланником Трампа на Донбасі

У мережі з'явилося відео візиту спеціального представника США по Україні Курта Волкера в зону проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Відповідне відео опублікувало "Військове телебачення України".

Американський чиновник прибув на вертольоті в Краматорськ Донецької області, де знаходиться штаб АТО, де ознайомився із специфікою управління військовими формуваннями при веденні бойових дій.

Разом з Волкером в зону АТО прибула посол США в Україні Марі Йованович, співробітник Держдепартаменту США Лейн Бал, військовий аташе при Посольстві США в Україні полковник Пол Шмітт та інші посадові особи.

Делегацію США від Збройних сил України супроводжували керівник антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей генерал-лейтенант Олександр Локота і директор Департаменту військової політики, стратегічного планування та міжнародного співробітництва Міністерства оборони України генерал-майор Анатолій Петренко.

Нагадаємо, за підсумками візиту в зону АТО Курт Волкер заявив, що на Донбасі відбувається не внутрішньоукраїнський конфлікт, а військова агресія Росії проти України.