RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

"Заборонений" блогер відзначився скандальними заявами з Одеси

Російський блогер Ілля Варламов, якому раніше було заборонено в'їзд на територію України, по приїзду в Одесу встиг відзначитися скандальними заявами з приводу окупованого Криму та організації "Миротворець".

"#Кримнаш, Одеса прекрасна, миротворець го*ноїди", - написав Варламов в своєму Twitter.

Також блогер розмістив на своїй сторінці запрошення на зустріч, на якій планується обговорити "урбаністику, архітектуру і політику".

Активіст Сергій Стерненко вважає, що приїзд Варламова в Одесу є операцією російських спецслужб, спрямованою на інформаційну диверсію проти України і її виконавчих органів влади.

"Хоча, очевидно, і ця, і попередні публікації спрямовані не на задекларовані цілі, а лише з однією метою — показати нехтування до українського законодавства та силових органів. Це цілеспрямована демонстрація безнаказаності, такий собі ляп в обличчя СБУ та ДПСУ (яка чомусь його пропустила) і громадськості, типу "дивіться, я плюю на ваш Закон, заборони і ось я в вашій країні та хизуюсь цим в соцмережах", - пише Стерненко на своїй сторінці в Facebook.

Активіст зазначає, що російський блогер повинен бути депортований з України і просить небайдужих докласти зусиль для розшуку Варламова з метою передати його в руки правоохоронців.

Нагадаємо, на офіційний запит "Апострофа" в СБУ відповіли, що Варламову заборонений в'їзд в Україну. Пізніше стало відомо, що термін заборони на в'їзд в нашу країну для блогера становить п'ять років.