RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Путін пригрозив різаниною в разі закриття кордону з Україною на Донбасі

19 жовтня Президент Росії Володимир Путін заявив, що в разі закриття кордону між Росією і окупованими територіями на Донбасі, там відбудеться різанина.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Закриття кордону між Росією і невизнаними республіками призведе до ситуації нарівні з Сребреницею. Там буде просто різанина влаштована, ми це не зможемо допустити і ніколи не допустимо", - заявив Путін.

За словами президента РФ, даний сценарій можливий, якщо перед перекриттям кордони не будуть вирішені політичні питання, а саме надання ОРДЛО особливого статусу і прийняття Україною амністії бойовиків.

Путін, таким чином, згадав трагедію в Сребрениці, яка була здійснена в 1995 році сербськими військами, які після взяття міста вбили там всіх чоловіків.

Нагадуємо, закриття кордону між Росією і окупованими територіями вимагає Україна в рамках розміщення миротворців на Донбасі. Це повинно обмежити приплив найманців і озброєнь з Росії. Україна з самого початку війни на Донбасі вимагає від Росії припинити постачання зброї, техніки та військ на Донбас.

Раніше вчора Путін по-хамськи зізнався в любові українцям.