RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Пропагандистка Путіна осоромилася з випадом проти Британії, згадавши Гітлера: відео

Офіційний представник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова осоромилася з питанням з історії, яке адресувала голові МЗС Британії Борису Джонсону.

Дану необережну фразу моментально підхопили в соціальних мережах, висміявши Захарову.

Офіційний представник МЗС РФ запитала у голови британського зовнішньополітичного відомства: "що британські лорди робили в гостях у Гітлера?". При цьому Захарова зовсім забула про факт візиту міністра закордонних справ СРСР В'ячеслава Молотова в листопаді 1940 року до Німеччини, коли Друга світова війна вже почалася.

"Марія Захарова запитала у голови МЗС Британії, що британські лорди робили в гостях у Гітлера". P.S. Так ось же лорд Молотов в гостях у Гітлера! P.P.S. Візит Молотова був 12-14-го листопада 1940-року. Британські лорди, тоді, вже воювали з Гітлером вже більше 14-ти місяців ", - написав у своєму Facebook Альберт Сафіулін.

Як повідомляв "Апостроф", офіційний представник Міністерства закордонних справ (МЗС) Російської Федерації Марія Захарова влаштувала істерику через висилки російських дипломатів з низки країн у зв'язку з міжнародним скандалом навколо отруєння екс-шпигуна РФ Сергія Скрипаля, назвавши те, що відбувається провокацією Великобританії.