RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У мережі показали нові докази присутності російських військ на Донбасі: опублікована карта

У мережі з'явилася карта розміщення російських військ на окупованії території АР Крим, Донецької та Луганської областей.

Карта була опублікована на сайті "Інформаційний опір".

На карті відзначені місця базування новітніх станцій шифрованого зв'язку, які знаходяться на озброєнні виключно російських військових.

"На карті нанесені місця дислокації терміналів мобільних комплексів захищеної відео-конференц-зв'язку (МК ЗВКЗ), а в таблиці вказані точні координати розташування станцій", - йдеться в повідомленні.

У квітні поточного року п'ять таких мобільних станцій були розміщені на окупованій території України (ОРДЛО – 4, Крим - 1).

"Станом на початок червня кількість мобільних станцій в мережі супутникового зв'язку ЗС РФ скоротилося до 10, три з них знаходилися на окупованих РФ територіях України – в н. п. Новоазовськ та Василівка Донецької області, н. п. Кришталевий Луганській області", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", у четвер, 14 червня, в результаті бойових дій на Донбасі загинуло двоє українських військових, в той час як ще шестеро постраждали.