RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

В США прийняли нове рішення про військову допомогу Україні

Сполучені Штати прийняли рішення про виділення Україні 200 мільйонів доларів на цілі посилення безпеки і оборони в 2018 бюджетному році.

Про це йдеться в повідомленні посольства України в США, передає УНН.

"Зазначені кошти будуть спрямовані на надання нашій країні військової техніки і спорядження, іншого обладнання та послуг військового призначення, логістичного забезпечення і підготовку збройних сил України", - йдеться в повідомленні.

У посольстві зазначили, що рішення Вашингтона про надання Україні 200 млн доларів в 2018 році по лінії Пентагону свідчить про незмінність позиції США щодо підтримки України в її протидії російській агресії і визнанням того, що Київ продовжує послідовний рух по шляху реформ сектора безпеки і оборони .

"Відповідні структури Міністерства оборони США вже почали процедури укладання контрактів на поставку військової техніки та надання послуг для оборонного сектора України в 2018 році", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", конгрес США для підтримки України виділив 620,700 мільйонів доларів в рамках бюджетних асигнувань на 2018 фінансовий рік, сума яких перевищила розмір торішньої допомоги.