RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Трамп боягузливо висловився про причетність Путіна до вбивств

За словами президента США Дональда Трампа, президент РФ Володимир Путін "ймовірно" може бути причетний до вбивств і отруєнь.

Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу CBS.

На питання, чи згоден Трамп, що Путін має відношення до вбивств і отруєнь, президент США відповів: "Так, ймовірно, має. Ймовірно".

Варто відзначити, що ведучій явно не сподобалася відповідь Трампа і вона перепитала "ймовірно?". Вона також поставила питання щодо втручання Росії у вибори в США. Відповідаючи на нього, Трамп визнав, що Росія частково втручалася у вибори, але відразу ж заявив, що Китай також втручався.

Така відповідь глави Білого дому також не влаштувала ведучу і вона заявила Трампу, що такими заявами він просто відволікає увагу від всієї історії з Росією.

У той же час під час інтерв'ю Трамп заявив, що він жорстко розмовляє з Путіним і нагадав, що саме його адміністрація надала Україні оборонне озброєння.

Як повідомляв "Апостроф", Сполучені Штати Америки відкидають ініціативу Росії щодо проведення "референдуму" на окупованих територіях, який би визначив статус Донбасу, так як він суперечить Конституції України і Мінським угодами.