RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Кремль боїться: стало відомо, чому Росія не залишить Донбас в спокої

Росія не ризикне забрати своїх військових з Донбасу, оскільки розуміє, що в такому випадку світ дізнається всю правду про злочини Кремля проти України.

Таку думку висловив волонтер Мирослав Гай, пише "Обозреватель".

Він зауважив, що єдиний спосіб для Росії повернути Донбас під контроль України – це забрати звідти своїх військових.

"Виведення військ - це відразу візит туди української армії. І це відразу візит туди міжнародних слідчих. Моментально!" - зауважив Гай.

При цьому він зауважив, що якщо міжнародні слідчі потраплять на Донбас, вони дізнаються усе про те, як росіяни вбивали та катували людей, як віджимали бізнеси і грабували підприємства. А після того, як все це розкриється, переконаний волонтер, Москві доведеться відповідати за свої злочини.

Це, як переконаний Гай, матиме великі репутаційні втрати для Кремля, при тому, що у самій Росії Путіна вже зараз звинувачують в тому, що він злив Донбас.

"Зараз Путіна багато хто з патріотичних кіл Росії звинувачує в тому, що Донбас злили. І завжди потрібно враховувати ще інформаційний супровід. Що ми бачимо на російських каналах? Вони продовжують звинувачувати Україну продовжують називати нас фашистами, загрожують то ядерним ударом, то знищенням", - додав він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі жорсткою карикатурою висміяли "гарне" життя на окупованому Донбасі.

За матеріалами Обозреватель