RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Трамп осмілів: озвучено небезпечний прогноз по "дружбі" США і Росії

Президент США Дональд Трамп може найближчим часом перейти до більш тісних відносин з главою Росії Володимиром Путіним, що для України означатиме посилення російського впливу.

Про це в коментарі "InfoResist" розповів російський публіцист Андрій Піонтковський.

За його словами, Трамп завжди був більш м'який і доброзичливий до Путіна, ніж офіційна американська політика, яку проводив Держдеп і найближчі радники Трампа.

"Зокрема, по Україні, адже політику здійснював не Трамп, а Курт Волкер. Це була вкрай доброзичлива по відношенню до України і досить різка по відношенню до Росії, Кремля і Путіна політика. Зараз Трамп трошки осмілів після того, як доповідь Мюллера не стала для нього такою убивчою, і дозволяє собі знову, не приховуючи демонструвати близькість до Путіна. Він дзвонив йому, півтори години розмовляв по телефону. Зараз висилає Помпео і ходять дуже наполегливі чутки в Вашингтоні про те, що Волкер буде відсторонений від своєї посади. Не виключено , що Трамп продавить найближчим часом проведення більш пропутінської політики в Україні", - говорить Піонтковський.

Нагадаємо, докладніше про відносини США і Росії читайте в матеріалі "Апострофа": Путін задумав велику угоду з США по Україні: що потрібно знати.