RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Кремль задумав антиукраїнську провокацію в ПАРЄ

Росія планує відправити депутатів окупаційної "влади" Криму на засідання Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ).

Про це заявив в інтерв'ю Російській службі RFI заступник голови Держдуми РФ Петро Толстой.

"Якщо питання Криму буде дискутуватися на ПАРЄ, звичайно, і депутати, обрані від Криму, і сенатори можуть стати членами делегації та представити точку зору кримчан на те, що відбувається", - сказав він.

Також він дав коментар щодо повернення Росії до складу Асамблеї. На думку представника Держдуми РФ, рішення було прийнято тому що Рада Європи не в змозі "вирішити проблеми" без росіян.

"Я пов'язую це з розумінням того абсолютно очевидного факту, що жодна європейська проблема без Росії не може бути вирішена і вирішуватися не буде", - заявив Толстой.

При цьому Толстой зазначив, що російська делегація готова до "коректного і ввічливого" діалогу з Україною.

"Наші аргументи не менш змістовні і важливі для колег, ніж крики русофобської меншини, очолюваної Британією та Україною. І я вважаю, що можливість для діалогу є тільки тоді, коли у діалогу є дві сторони, без цього неможливо. Ми з Україною готові до діалогу , але цей діалог повинен бути коректним, чемним і по суті", - заявив російський політик.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі показали карту, на якій зображені держави, які голосували за повернення Росії в ПАРЄ.