RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Коломойський хотів влаштувати на роботу в Україні топ-пропагандиста Путіна

Український бізнесмен і давній бізнес-партнер президента Володимира Зеленського Ігор Коломойський заявив, що намагався найняти на роботу російського телеведучого пропагандистських антиукраїнських шоу Володимира Соловйова.

Про це сам бізнесмен розповів в інтерв'ю "РБК".

Він заявив, що "Соловйов мав працювати на "1 + 1" з 2011 року, контракт з ним був вже майже підписаний. Російський ведучий мав вести авторську передачу.

"Він у свій час переїхав до Ізраїлю, в 2011 або 2012 році, коли у нього були якісь неприємності в Росії. І він досить серйозно про це думав. У нас з ним готувалося навіть підписання контракту і вже навіть обговорювали фінансові питання", - заявив Коломойський.

Однак через час журналіст повідомив, що повертається в Росію, оскільки його там "пробачили". Коломойський зазначив, що вів переговори з ним через його двоюрідного брата Олександра Шапіро.

Також український бізнесмен заявив, що "високо цінував професійні якості ведучого".

"Якщо з точки зору пропагандиста, то він номер один", - заявив Коломойський.

Сам Соловйов у коментарі для преси заявив, що "ніяких особистих зустрічей з цього питання у нього не було", і додав, що "ніяких Олександрів Шапіро" не знає.

"Анатолій Подобрянській з Дніпропетровська дзвонив і говорив з моєю мамою років десять тому. Він якийсь мій далекий родич, але не двоюрідний брат точно", - підкреслив журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російський пропагандист Володимир Соловйов публічно поскаржився на труднощі, що виникли через введення нових санкцій США проти Росії.