RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Україна і Ізраїль досягли важливих домовленостей: всі деталі

У понеділок, 19 серпня, президент України Володимир Зеленський і прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху досягли важливих домовленостей.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Так, були підписані Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством аграрної політики та продовольства України та Міністерством сільського господарства і розвитку сільських територій Ізраїлю, Угода між Міністерством освіти і науки України та Міністерством освіти Ізраїлю і Програма співробітництва в галузі освіти, культури, молоді та спорту між Кабінетом міністрів України та Урядом Ізраїлю на 2019-2022 роки.

Крім того, підписано Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та Ізраїльським патентним відомством Міністерства юстиції.

У ході переговорів Зеленський заявив, що Україна буде брати до уваги досвід Ізраїлю в сфері безпеки і оборонній сфері.

Також Україна і Ізраїль домовилися остаточно вирішити проблему масових відмов українцям у перетині ізраїльського кордону.

Як повідомляв "Апостроф", дружина прем'єра Ізраїлю влаштувала гучний скандал у Києві - вона кинула на підлогу скибочку короваю, який подавався як привітальний жест.