RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

З Порошенком, Зеленським і міцним словом: Трамп показав свій передвиборчий ролик

У соціальних мережах опублікували передвиборний ролик глави Білого дому Дональда Трампа, який в 2020 році хоче балотуватися в президенти США вдруге.

Про це повідомляє ТСН.

Відео засноване на "українському скандалі", пов'язаному з можливою корупцією в компанії Burisma, де працював син головного конкурента Трампа на виборах - екс-віце-президента США Джо Байдена.

У ролику йдеться про те, що Байден обіцяв Україні 1 млрд доларів. Але, мовляв, ці гроші Київ не отримає, поки не звільнить генпрокурора (Шокіна).

"Ну сучий син, його звільнили!", - йдеться за кадром.

На кадрах показані Байден, Арсеній Яценюк, який був на той час прем'єр-міністр України, екс-президент Петро Порошенко. Далі - вже нинішня історія. На відео показана зустріч Трампа з президентом України Володимиром Зеленським. Йдеться про обіцянку побороти корупцію. Далі йдеться про програш демократів на виборах і заклик не допустити їх перемогу на майбутніх виборах.

Як повідомляв "Апостроф", керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що кандидат у президенти США Джо Байден і його син Хантер Байден не фігурують в справі про корупцію в Міністерстві екології.