RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Трамп сплутав Зеленського і Путіна: відео скандальної заяви

У понеділок, 28 жовтня, президент США Дональд Трамп в ході брифінгу на авіабазі Ендрюс в штаті Меріленд назвав Володимира Зеленського "російським президентом".

Про це повідомив журналіст CNN Деніел Дейл в Twitter.

"Вони не хочуть говорити про викривачів, тому що вони не думали, що я опублікую цю розмову. Коли я опублікував розмову, я спростував доповідь Шиффа (глави спецкомітету з розвідки Палати представників США Адама Шиффа - "Апостроф"). Більш того, як ви знаєте, новий російський президент, хороша людина, зробив заяву, що в розмові не було нічого. Не було тиску на нього", - заявив президент Трамп.

Журналісти в Сполучених Штатах звернули особливу увагу на обмовку, оскільки Трамп на брифінгу загострював увагу на тому, що його переговори із Зеленським були "ідеальними". Помилку допустив глава Білого дому на питанні про політичний тиск на президента України в питанні розслідування проти сина свого конкурента на виборах Хантера Байдена.

Як повідомляв "Апостроф", раніше група республіканців зірвала слухання в Палаті представників США, на яких повинні були слухати свідчення високопоставленої співробітниці Міністерства оборони з питання України.