RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Двічі отруїли, був на грані: адвокат Трампа зробив сенсаційну заяву про Україну

Адвокат президента США Рудольф Джуліані, який недавно побував у Києві, зробив сенсаційну заяву - за його словами, Джо Байден і його сім'я намагаються приховати свої корупційні злочини в Україні, а екс-прокурор Віктор Шокін і зовсім був двічі отруєний під час своєї роботи.

Відповідні публікації він розмістив у Twitter.

"Шокін був звільнений через погрози Байдена зупинити виділення мільярда доларів життєво важливої допомоги США. Медичні записи Шокіна показують, що він був отруєний, двічі доведений до смерті, але видужав. Якщо це стане відомо в Україні, то полетить багато голів", - підкреслив Джуліані.

За його словами, процедура імпічменту Дональда Трампа була ініційована Демократичною партією, щоб прикрити корупційні злочини Джо Байдена і його сім'ї в Україні.

"Імпічмент від демократів за безневинну поведінку повинен перешкодити розслідуванню корупції за часів Обами: мільярди відмитих доларів, нецільове використання мільярдів доларів, вимагання та хабарництво, змова Національного комітету Демократичної партії з Україною, щоб знищити кандидата Трампа", - стверджує він.

Крім того, адвокат Трампа додав, що екс-посол США в Україні Марі Йованович сприяла відмові у візах важливим свідкам корупції Байдена.

"Юрій Луценко показав записи, які підтверджують, що посол Йованович принаймні двічі давала неправдиві свідчення. Вона відмовляла у видачі віз свідкам, які могли довести корупцію Байдена і демократів", - зазначив він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше спливли дані, що президент України Володимир Зеленський шукає нових контактів з американським лідером Дональдом Трампом, зокрема його союзники зустрілися з лобістами, які мають тісні зв'язки з адміністрацією Білого дому, в надії створити нові канали зв'язку.