RU  UA  EN

Неділя, 6 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Політика

Новини

6 жовтня

Всі новини

У Зеленського відреагували на Кадирова

В Офісі президента України Володимира Зеленського не бачать необхідності відповідати на особисті повідомлення глави Чеченської Республіки Рамзана Кадирова, в яких він вимагає підтвердити вибачення.

Про це повідомили в понеділок, 20 липня, в Офісі президента в коментарі агентству Інтерфакс-Україна.

"Будь-хто в сучасному інформаційному світі має право на будь-які заяви. Але це точно не привід для пошуку якихось таємних смислів", - йдеться в коментарі ОПУ.

У Зеленського просять не надавати "факту особистого повідомлення глави суб'єкта федерації сусідньої країни надзвичайного значення".

В ОП також вказали на те, що послання глави Чечні містить в собі пряме відсилання до певного роду міждержавних відносин, які є компетенцією тільки чинних президентів двох країн.

"Немає сенсу коментувати або обговорювати будь-які особисті повідомлення", - відзначили в Офісі президента.

Нагадаємо, що раніше Рамзан Кадиров звернувся до президента Зеленському із закликом "визначитися зі своєю позицією і підтвердити свої вибачення" за шоу "Кварталу 95", яке його образило і було опубліковано кілька років тому.

При цьому Кадиров закликав президента України "вибудувати добросусідські відносини" з Росією.

Як раніше повідомляв "Апостроф", навесні відбувся бій глави Чечні Рамзана Кадирова і непереможного російського бійця змішаних єдиноборств Олександра Емельяненка, де останній піддався.