RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

"Не потребуємо порад": в Білорусі різко відреагували на слова Зеленського про Лукашенка

У Міністерстві закордонних справ Білорусі вважають, що поради президента України Володимира Зеленського "заїжджені" і керівництво країни їх не потребує.

Про це заявив прес-секретар МЗС Анатолій Глаз агентству БЕЛТА, коментуючи недавні висловлювання українського лідера в інтерв'ю Euronews.

"У цей відверто непростий для нашої країни момент хотілося б відчути якусь підтримку або хоча б розуміння, а не слухати вже заїжджені з усіх боків поради. Зараз точно ми не потребуємо їх", - сказав, зокрема, він.

При цьому він іронічно зауважив, що, судячи з новітньої історії України, українська влада має великий досвід у вирішенні подібних питань.

"Ось тільки результат цих політичних експериментів вже точно не переконує українців, та й не тільки їх, в їхній правильності і корисності. Більш того, на нашу думку, в українського керівництва ще багато років буде багато питань важливіших, якими потрібно щодня займатися всередині своєї країни, ніж роздавати поради сусідам", - підкреслив офіційний представник білоруського МЗС

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський в інтерв'ю Euronews заявив, що Олександру Лукашенко потрібно в короткі терміни провести повторні президентські вибори в Білорусі, щоб поставити всі крапки над "і".

Як повідомляв "Апостроф", в Білорусі чи то провокатори, чи то прихильники Олександра Лукашенка влаштували дивну акцію на його підтримку.