RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Саакашвілі у в'язниці схуд на 12 кілограм - він продовжує голодування: подробиці

Після затримання 1 жовтня голова Виконавчого комітету реформ при президенті України, а також екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі схуд вже на 12 кг. Політик продовжує голодування, вживаючи одну лише воду.

Про це розповів сайту "Сегодня" член політради Єдиного національного руху, секретар з питань оборони і безпеки, колишній віце-спікер парламенту Грузії (2012 рік) Георгі Барамідзе.

За словами Барамідзе, він відвідував його в ніч на суботу, 9 жовтня. Однак днем він теж планував його відвідати і цілком ймовірно, що вже зробив це.

Незважаючи на тижневу голодовку, розповідає Барамідзе, Саакашвілі почувається цілком бадьоро.

"Міхеїл дуже оптимістично налаштований і постійно підбадьорює своїх прихильників, які ведуть боротьбу за праве діло і проти путінського режиму олігарха Іванішвілі", - говорить Барамідзе.

При цьому політик не підтвердив інформацію про те, що Саакашвілі почав їсти мед і пити сік. Раніше таку заяву зробив начальник Спеціальної пенітенціарної служби Ніка Цхварашвілі.

"Наскільки я знаю, Саакашвілі абсолютно нічого не їсть - він тільки п'є воду. Воду без солі і будь-яких добавок. Просто чисту воду. Звичайно, ніхто не дає прогнозів, скільки його організм зможе витримати. Всі розуміють, що не дуже довго" , - розповів Барамідзе.

Перше судове засідання у справі Саакашвілі призначено на 10 листопада. Лише тоді громадяни Грузії і вся світова спільнота зможуть побачити затриманого політика.

Раніше ми також повідомляли, що в Мережі з'явилося цікаве відео затримання Саакашвілі.