RU  UA

Росія не переживе цієї війни і зникне: російський політик про вторгнення Путіна в Україну

Розпочавши повномасштабну війну проти України, Російська Федерація вганяє себе у глибоку кризу, яка призведе до її краху.

Про це в ефірі Апостроф Live на Апостроф TV розповів російський опозиційний політик Леонід Гозман.

“Я думаю, що ви (Україна - ред.) зрештою відіб'єтеся, може пройдете через тяжкі потрясіння, поневіряння. Занадто сильна країна, ви ж не Південна Осетія. Ви переможете, а ось моя країна просто не переживе цієї війни. Криза, яка буде у нас, буде настільки глибокою, що Росія просто зникне. Вона зникне з такою кров'ю, з таким потрясінням, що ми ж уламками завалимо половину планети. Я боюся, що світ не може зараз зупинити Путіна. Єдине, що може світ – це допомогти вам перемогти. Для нас це означатиме додаткові жертви. Не переживемо ми цю війну, на жаль”, – розповідає Гозман.

Він також зазначив, що західні санкції будуть ефективними, якщо торкнуться найвищих верств російського суспільства.

Нагадаємо, у четвер, 24 лютого, Росія розпочала масштабну війну проти України. Вторгнення російських військ зафіксовано у Чернігівській, Сумській, Луганській та Харківській областях. Окрім цього, завдано ударів по багатьох містах, у тому числі на заході України. Є загиблі та поранені. У зв'язку із ситуацією в країні запроваджено військовий стан.